Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150pk DSG Style / Panoramadak / LED / Mem

Gewijzigd sinds 3 weken
Blokweg logoBereken je autolening

Volkswagen Golf 1.5 eTSI 150pk DSG Style / Panoramadak / LED / Mem

(Financieren?)
€ 27.950,-
Incl.BTW
€ 23.398,-
Excl. BTW
  • BouwjaarSep 2020
  • Kilometerstand41.943 km
  • Vermogen150 PK
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingAutomatisch
  • KenmerkenGrijsHatchback5 deuren5 zitplaatsen
  • Garanties
    Volkswagen Das WeltAuto
    BOVAG Garantie
    BOVAG Garantie

    Tot 12 maanden na aankoop worden gebreken kosteloos hersteld*.

    Onpartijdige Hulp bij Klachten in geval van onenigheid over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en BOVAG Algemene Voorwaarden.

    Toegang tot de Geschillencommissie (indien bemiddeling niet leidt tot een oplossing).

    Nakomingsgarantie: als de Geschillencommissie een bindende uitspraak doet in een zaak, dan staat BOVAG, binnen grenzen, garant voor nakoming van die uitspraak.

    De voorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en Consumentenbond.

    * Zie www.bovag.nl/garantie voor de voorwaarden
    100% onderhouden
    100% onderhouden

    Onderhoud uitgevoerd zoals fabrikant heeft voorgeschreven.

    Geen sprake van achterstallig onderhoud.

    Onderhoudshistorie gecheckt door een deelnemer van 100% onderhouden.

    Let op het juiste kenteken en of de datum waarop dit 100% Weblabel is verstrekt recent is.

    100% label geldigheid is op te vragen bij de stichting.

  • KentekenJ-738-LD

Opties

Informatie van de verkoper

Kiest u voor een Volkswagen dan kiest u voor bewezen kwaliteit. Dat kunt u zelf ervaren wanneer u in deze Golf stapt. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. Het is een goed onderhouden auto, de onderhoudshistorie is bekend. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Een weldaad voor uw rug en die van uw bijrijder: deze Volkswagen Golf heeft verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard geeft alle up-to-date info en functies voor een slimme en veilige rit. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Deze Volkswagen is voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De actieve dodehoekdetectie voorkomt dat u een voertuig over het hoofd ziet en waarschuwt tijdig. Verder is deze auto uitgerust met forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Een voor u “nieuwe” auto kopen doet u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks. Veel aanbod en (vaak) het gebrek aan transparantie, maken uw zoektocht er niet makkelijker op.

Bij Wittebrug | Occasions weet u 1 ding zeker; ons aanbod is transparant en altijd inclusief onze Wittebrug Zekerheden*:
* Minimaal 12 maanden garantie
* Uitgebreide controle tot wel 130 punten
* Onderhoud volgens schema
* Minimaal 12 maanden APK
* Een volle tank brandstof
* NAP gecontroleerd
* Altijd netjes gepoetst

U krijgt dit alles voor de getoonde prijs, geen addertjes, geen aparte afleverpakketten of verdere verborgen kosten.

Neem nu contact met ons op voor een proefrit of een passende offerte!


  • m.u.v. onze Budget Occasions, duidelijk herkenbaar o.a. aan een verkoopprijs onder 4.500 euro


Disclaimer:
*Das WeltAuto Garantie:De genoemde verkoopprijs is rijklaar, inclusief 12 maanden garantie, gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden . De garantie waarborgt u tegen onvoorziene grote uitgaven wanneer er een technisch mankement buiten uw schuld ontstaat aan uw Wittebrug Occasion. Bij Das WeltAuto Occasions bieden wij u de mogelijkheid de garantie te verlengen met nog eens 12 maanden, indien deze occasion jonger dan 60 maanden en/ of minder dan 160.000 km gereden heeft op het moment van aflevering. (bij aanschaf niet ouder dan 36 mnd. en garantie max 160.000KM)
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat je van een Duitse auto mag verwachten. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid. Deze Golf is dan ook als nieuw, de onderhoudshistorie is bekend. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De massagefunctie doet daar nog een schepje bovenop. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij het digitale dashboard in deze auto kan u de interface van uw cockpit personaliseren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! De uitrusting van deze auto is met full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Als een fiets of ander voertuig zich in de dode hoek bevindt, waarschuwt het actieve dodehoekdetectie. Dit helpt ernstige ongelukken voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Het mooie van een Volkswagen is dat hij altijd bijzonder is, door zijn techniek, zijn rijkwaliteiten en zijn comfort. Maar tegelijk voelt hij ook heel vertrouwd. In een Volkswagen voelt u zich meteen thuis. Ook in deze Golf. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Bij deze Volkswagen Golf is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Praktisch, helder en uitermate handig is het digitale dashboard. Alle functies haarscherp in beeld! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als uw voorligger stilstaat. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Voertuigen of personen buiten uw zicht kunnen gevaar opleveren. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt direct. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Algemene informatie
Modelreeks: mrt. 2020 - aug. 2023

Technische informatie
Gecombineerd vermogen: 110 kW (150 PK)
Vermogen elektromotor(en): 9 kW (12 PK)
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 224 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 429 x 179 x 149 cm
Wielbasis: 262 cm

Gewichten
Laadvermogen: 604 kg
GVW: 1.870 kg
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 680 kg)

Interieur
Bekleding: Velours

Milieu
Energielabel: B

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaal

Garantie
BOVAG Afleverbeurt: Ja...

Hofweg 392251 LP VOORSCHOTEN

Afdeling Verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op