Skoda Superb Combi 1.5 TSI ACT 110Kw Business Edition DSG

Gewijzigd sinds 1 dag
Blokweg logoBereken je autolening

Skoda Superb Combi 1.5 TSI ACT 110Kw Business Edition DSG

(Financieren?)
€ 24.950,-
Incl.BTW
€ 21.023,-
Excl. BTW
  • BouwjaarJul 2020
  • Kilometerstand95.455 km
  • Vermogen150 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totJuli 2026
  • KenmerkenGrijs, Metallic lakStationwagen5 deuren5 zitplaatsen
  • LandversieNederland
  • Garanties
    NAP-Check
    NAP-Check

    Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

    100% onderhouden
    100% onderhouden

    Onderhoud uitgevoerd zoals fabrikant heeft voorgeschreven.

    Geen sprake van achterstallig onderhoud.

    Onderhoudshistorie gecheckt door een deelnemer van 100% onderhouden.

    Let op het juiste kenteken en of de datum waarop dit 100% Weblabel is verstrekt recent is.

    100% label geldigheid is op te vragen bij de stichting.

  • KentekenJ-901-BN

Opties

Informatie van de verkoper

Skoda Superb Combi 1.5 TSI ACT 110Kw Business Edition DSG

Rechtstreeks binnen van de 1e eigenaar een keurig nette en complete Skoda Superb met de fijne 1.5 TSI ACT motor. Direct bij binnenkomst heeft de auto al de 90.000km beurt gehad, kortom de auto staat geheel rijklaar.

Het zijn de harmonieuze vormgeving en de hoogstaande technologie die de Skoda Superb Combi zo begerenswaardig maken. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Verder is de Skoda uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Overzicht, informatie en functionaliteit: dat biedt het digitale dashboard. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Ook is de Skoda uitgerust met: full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Aan boord van deze Skoda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met 6 maanden volledige Garantie zonder meerprijs. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit. Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor een afspraak.

AutoRoden.nl is een autobedrijf 100% gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte occasions. Bij ons kunt u terecht voor dealer kwaliteit occasions tegen zeer scherpe prijzen.
Doordat wij onze auto's rechtstreeks inkopen zijn wij in staat om onze auto's tegen handelsprijzen aan te bieden.

AutoRoden B.V.
Westeresch 17
9301ZW Roden
0505029299
info@autoroden.nl

www.autoroden.nl/

Westeresch 179301 ZW RODEN

Jeroen Siekman

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op