Audi RS6 Avant 4.0 TFSI quattro performance Pro Line Plus

Gewijzigd sinds 1 dag
Blokweg logoBereken je autolening

Audi RS6 Avant 4.0 TFSI quattro performance Pro Line Plus

(Financieren?)
€ 69.950,-
  • BouwjaarFeb 2016
  • Kilometerstand98.020 km
  • Vermogen605 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingAutomatisch
  • APK totMaart 2025
  • KenmerkenGrijs, Metallic lakStationwagen5 deuren5 zitplaatsen
  • KentekenZK-093-N

Opties

Informatie van de verkoper

Audi RS6 Avant 4.0 TFSI quattro performance Pro Line Plus

Deze auto verkeert in een uniek goede staat en rijdt en schakelt perfect. Origineel vanuit de fabriek geleverd met carbon pakket en dynamic plus pakket (keramische remmen voor en achter en v-max 305 km/u). De auto is voorzien van een Akrapovic uitlaatsysteem. Alle boekjes, de 2 originele sleutels en de volledige onderhoudshistorie zijn aanwezig. De auto is volledig dealer onderhouden, de laatste beurt is uitgevoerd bij 93.372 km. De auto zit volledig in de originele lak en heeft dus nooit schade gehad, wij hebben dit gecontroleerd met een lakdiktemeter. Wij hebben de auto ingekocht van de 2e eigenaar, deze heeft de auto in 2019 uit Duitsland geimporteerd. Alle facturen van onderhoud e.d. vanaf 2019 tot nu zijn aanwezig.

Omdat wij zelf privé met deze auto rijden vragen wij u vriendelijk voor u wilt komen contact met ons op te nemen zodat wij kunnen zorgen dat de auto gewassen en met koude motor voor u klaar staat. 

Auto's als deze Audi RS 6 Avant bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze auto heeft een tellerstand van 98020 kilometer en is van het bouwjaar 2016. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. U wilt comfort? Die is er, met het lederen interieur. U wilt gemak? Kijk dan even naar de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. De behaaglijkheid van de verwarmde achterbank zal ook uw passagiers bevallen. De koplampen zijn voorzien van matrix LED-verlichting waarmee u aanzienlijk verder kan kijken in het donker. Het systeem past zelf de lichtstraal aan op het moment tegenliggers verblind kunnen worden. Natuurlijk behoren 21 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en dakspoiler ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u trefzeker ter plekke! De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Door de audiobediening op het stuur regelt u het volume zonder moeite. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de Audi RS 6 Avant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Stoppen en stilstaan op een helling wordt een fluitje van een cent dankzij de hill hold control. U bent mede dankzij frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!



Wij zijn een BOVAG aangesloten bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte, kwalitatief hoogwaardige auto's met een correcte kilometerstand en een volledige onderhoudshistorie. Al onze auto's zijn voor ze aangeboden worden volledig gecontroleerd en hebben een vloeistof controle gehad zodat u veilig de weg op kunt.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur geopend. Omdat wij regelmatig onderweg zijn vragen wij u vriendelijk om voor uw bezoek even contact met ons op te nemen zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.
Inruil van uw huidige auto is mogelijk, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend voorstel.
Wij helpen u graag met het financiëren van uw nieuwe auto.
Wij rekenen geen afleveringskosten.
Tenaamstellen van uw nieuwe auto en eventueel vrijwaren van uw oude auto kunnen wij bij ons op het bedrijf, dit valt onder onze service.
Onderhouds- en garantiepakketten kunnen wij leveren tegen meerprijs, hierover informeren wij u graag.



Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2 B
5301 LW Zaltbommel
0418745668
info@vhautos.nl

www.vhautos.nl

Valeton 2b5301 LW ZALTBOMMEL

Corwin van Heijningen

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op