Toyota Yaris 1.3 VVTi Dynamic Limited

Gewijzigd sinds 2 dagen
Blokweg logoBereken je autolening

Toyota Yaris 1.3 VVTi Dynamic Limited

(Financieren?)
€ 6.390,-
  • BouwjaarMei 2010
  • Kilometerstand166.789 km
  • Vermogen101 PK
  • BrandstofBenzine
  • SchakelingHandgeschakeld
  • APK totMei 2025
  • KenmerkenWitHatchback5 deuren5 zitplaatsen
  • LandversieNederland
  • Garanties
    NAP-Check
    NAP-Check

    Het NAP-logo staat alleen bij voertuigen die gecheckt zijn bij de RDW en waarbij de RDW een logisch oordeel heeft afgegeven ten aanzien van de reeks kilometerstanden.

  • Kenteken95-LJX-6

Opties

Informatie van de verkoper

Toyota Yaris 1.3 VVTi Dynamic Limited

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Toyota Yaris heeft 166789 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2010. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Even bellen voor een afspraak en deze Toyota staat voor u klaar!

Bel Autobedrijf Hardeman, gevestigd in VEENENDAAL sinds 1986. Wij zijn een full-service autobedrijf aangesloten bij de BOVAG. Tel. 0318 – 523765 of mobiel 0642782684. Wij berekenen geen afleveringskosten.

Ons bedrijf is gemakkelijk te vinden, vanaf de A12 slechts enkele kilometers.A12 (Arnhem-Utrecht), afslag Veenendaal/Rhenen (23A). Bij verkeerslichten, richting Rhenen, dit is de Rondweg Oost (N233). Derde rotonde links, dit is De Smalle Zijde. U vindt ons op nummer 33 aan de linkerkant, op de hoek met de Turbinestraat.

Autobedrijf Hardeman
De Smalle Zijde 33
3903LM Veenendaal
0318-523765
info@berthardeman.nl

De Smalle Zijde 333903 LM VEENENDAAL

Maurits Van de Merwe

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op