Land Rover Series 88 3 "Safari" Station Wagon A very usable example

Gewijzigd sinds 1 dag
Blokweg logoBereken je autolening

Land Rover Series 88 3 "Safari" Station Wagon A very usable example

(Financieren?)
€ 21.500,-
  • BouwjaarJan 1973
  • Kilometerstand10.000 km
  • BrandstofSuper 95
  • SchakelingHandgeschakeld
  • KenmerkenGroenSUV/Off-Road/Pick-Up3 deuren
  • Kenteken02-YE-85

Informatie van de verkoper

Deze Land Rover 88 Series III Safari uit 1973 is de oerdegelijke en zeer iconische Land Rover die in nette staat verkeert, al helemaal voor Land Rover-begrippen. Met zijn authentieke karakter en het iconische ontwerp is dit model het voorbeeld als we denken aan een klassieke Land Rover. Uitgevoerd in de geliefde kleur "Pastel Green", een van de favorieten onder liefhebbers, straalt deze auto avontuur en betrouwbaarheid uit. Waar gaat u naartoe op safari?

*Een gebruiksvriendelijke Land Rover met Zwitserse zorg en onderhoud*
Dit exemplaar is afkomstig van een enthousiaste vorige eigenaar uit Zwitserland. Zwitserse eigenaren staan bekend om hun zorgvuldige en uitgebreide onderhoud. Deze Series III Safari is daarom niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook een betrouwbare klassieker voor dagelijks gebruik of lange ritten door het landschap. De carrosserie vertoont slechts normale gebruikssporen die passen bij een auto van deze leeftijd, maar het geheel verkeert in zeer nette staat. Een Land Rover waar die u zult koesteren. 

*Safari dak voor extra ventilatie en comfort*
Deze Land Rover is uitgerust met een Safari dak; een uniek kenmerk dat zorgt voor extra ventilatie en comfort tijdens warme ritten. Dit maakt de auto niet alleen functioneel voor offroad avonturen, maar ook comfortabel voor dagelijkse ritten of toertochten. Het interieur is opvallend netjes, met bijzonder goed bewaarde bekleding, die getuigt van de zorgvuldigheid van de vorige eigenaren. Het dashboard en de bedieningselementen bevinden zich in zeer nette staat, wat zorgt voor een klassieke rijervaring die zowel authentiek als plezierig is.

*Pure rijbeleving*
Deze Land Rover biedt een karakteristieke rit waar Land Rover wereldwijd bekend mee geworden is. De handgeschakelde versnellingsbak en de mogelijkheid om te schakelen naar 4WD, met een duidelijke focus op functionaliteit boven vorm zijn enkele kenmerken van dit model. De belangrijkste innovaties van dit model zijn het vernieuwde dashboardontwerp, met instrumenten die voor de bestuurder zijn geplaatst, een licht opgevuld dashboard voor botsveiligheid, en synchromesh op alle versnellingen – wat het rijden met een Series III aanzienlijk gemakkelijker maakt dan zijn voorgangers.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige en zeer bruikbare Land Rover 88 Series III Safari! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de iconische charme en de functionaliteit van deze tijdloze Land Rover, klaar voor safari.

Meer informatie

Bekleding: Skai
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Arnhemsestraat 476971 AP BRUMMEN

Afdeling verkoop

Aanbod van deze aanbieder

Neem contact op